tiistai 8. syyskuuta 2009

Torakoita...

Tänään aamulla tuli taas torakka vastaan.. Päätettiin, että tästä lähtien pidetään öisin keittiössä valot päällä. Jos se vaikka auttaisi. (Kuvassa näkyy meidän keittiö, joka jaetaan viidestään. Tältä näyttää "vastaremontoitu" asuntola Venäjällä... )


Aamulla oli luento aiheesta Techology Management. Oli kyllä mielenkiintoista ja professori oli hyvin inspiroiva. Vaikuttaa siltä, että täällä saa lukea monen monta kirjaa eikä tästä ihan helpolla pääse.. Luennoilla opiskelijat kommentoivat paljon enemmän kuin Suomessa. Viittaamisen voi unohtaa heti alkuunsa, ajatukset täytyy vaan möläyttää ilmoille, oli ne oikeita tai ei.
Luentojen jälkeen kävin hakemassa venäjänkieliset käännökset todistuksistani (kun ne Suomessa tehdyt notarisoidut käännökset eivät käyneet). Menomatkalla kävin vilkaisemassa luokkakaverini Toivon kämppää, joka on ihan keskustassa. Oli kyllä hiukkasen kivempi asunto kuin tämä... Tulomatkalla käännöstoimistosta kävin Stockmannilla, ihan vaan fiilistelemässä. Etsin petauspatjaa, mutten oikein löytänyt kohtuuhintaista. Alkaa tuntua nuo patjan jouset vähän turhan kovilta selkää vasten... No, ehkä pyörähdän uudestaan Ikeassa ja investoin petauspatjaan selän terveyden sekä hyvien yöunien vuoksi. Onhan se tärkeää.
Yritän tässä joku päivä ehtiä Eremitaasiin - se on kutkuttavan lähellä koulua ja hävettää etten ole vielä siellä käynyt. Luin uutisista, että Suomesta oli löytynyt Talvipalatsiin alunperin kuuluvaa kalustoa. No, toivottavasti löytävät tiensä takaisin, se olisi reilua..
Raportoin Eremitaasista kun sinne pääsen... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti