sunnuntai 30. elokuuta 2009

Naamat


Vedettiin sitten naamat...
...siis löysin kaupasta tällaisia naama-suklaakonvehteja (kuvassa), joissa on sisällä toffeeta ja ulkokuori suklaata. On ihan liian hyviä...
Eilen saimme viidennen kämppäkaverin, venäläisen Arinan. Hän opiskelee MITIM -ohjelmassa toista vuotta. Kävin illalla hänen kanssaan asuntolan läheisessä pubissa maistelemassa vadelmaolutta ja leipäpalasia. Keskusteltiin opinnoista ja kulttuurieroista sekä Venäjän taloudesta kunnes huomattiin, että "kotiintulo aika" oli jo mennyt. Asuntolaan ei nimittäin pääse sisään enää aamuyhden jälkeen. Eli käytännössä meidän olisi pitänyt odottaa aamukuuteen asti, jolloin ovet taas avataan.
Aloin soittelemaan opiskelukavereita läpi josko joku voisi tulla alas päästämään meidät sisään. Siinä samassa ovelle ilmestyi vanha mummo yöpaidassa ja tohveleissa hieman närkästyneenä kyselemään venäjäksi mitä me siinä seistään. Arina selitti tilanteen ja sai puhuttua meidät sisään, siinä sitten kiiteltiin mummoa ja toivotettiin hyvät yöt. Oli kyllä taas onni matkassa :)
Tänään yritetään päästä Ikeaan ostamaan muutamia tarpeellisia tavaroita, kuten sijauspatjaa (sängyn jouset tulee kohta selästä läpi) ja kuppeja..
Terveisiä Suomeen!


1 kommentti:

  1. Kiitos vaan terveisistä, täällä kaikki samoilla vanhoilla urilla. Tekee mieli uuteen seikailuun kun lukee sun blogia. Ääääh, voiskohan sitä lähteä uuteen vaihtoon. Vai pitäiskö mun valmistua ja lähteä ulkomaille töihin tai opiskelemaan. Oon jo kyllästyny näihin peruskuvioihin.

    Me muutetaan, jotain freesiä ees tapahtuu. Hmm, ei tosin kovin kauas, kivenheiton päähän Pajiksesta, Tiinan vanhaan kämppään. Se muuttaa Munkkaan kuukauden päästä. Ihan kiva kuitenkin päästä sisustamaan ja päästä uuteen kotiin, pois homeesta. Jos vaikka sais olla terve ens talven.

    Tullaan käymään sinne heti kun on vähän extra rahaa ja aikaa. Hullun näköinen syksy. Mua revitään joka suuntaan ja lähdin just mukaan yhteen uuteen yrittäjyysprojektiinkin. Siitä lisää privaatisti myöhemmin. Puhumaankin pyydetään, ja sehän sopii kun rakastaa omaa ääntään:-)) 21.9 puhun Kataisen Jyrkin jälkeen yhdessä semmassa, kröhöm, no se toivottavasti lämmittelee yleisön hyvin, hih.

    VastaaPoista