sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Puupää

Tässä vaiheessa tuntuu siltä, että aivokapasiteetissa pitäisi tehdä suursiivous - turha informaatio pois ja hyödyllinen tilalle. Kyllä, yritän lukea tenttiin. Tiistaina on Managerial Economicsista tentti, ihan perusjuttuja kansantaloustieteistä, mutta englanniksi ne on vähän taas hankala palauttaa mieleen.. No, valivali, sellaista se on.

Toinen hauska juttu on ne pari raporttia mitkä pitää palauttaa myös tiistaina. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että lausemuodostukseni on siellä 5-6-vuotiaan tasolla "This concept is very useful when making big decisions"... jepulis, etukäteen pahoitteluni Lappeenrantaan ko. raporttia tarkastavalle professorille!
Turhauttavinta tässä on se, että ei ehdi eikä jaksa parannella enää. Ellei huomenna tule ylimääräistä energiapuuskaa tai yllättävää inspiraation väläystä (tulisipa!). Toisaalta, on opettavaista yrittää tehdä parhaansa kovassa paineessa, joistain töistä voisi periaatteessa tulla helmiäkin.

Asuntolalla asuvilla kanssaopiskelijoilla oli eilen pikkujoulubileet (asuntolalla). Olisi ollut kiva mennä, mutta jotenkin se päivä meni hujahtaen ohi ja edelleen liian monta juttua oli tekemättä. Kuulin että pikkujoulut olivat olleet onnistuneet ja glögi oli hyvää :)

Päivän lausahdus tähän loppuun: "Autuaita ovat puupäät, sillä he eivät huku".

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti